Tuinconcert & Klapstok Festival
In de tuin van de Eendracht in Abcoude geven het opleidings- en het harmonieorkest een concert op 16 juni. De drumband is vertegenwoordigd bij het klapstok festival bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, waar het jubileum wordt gevierd van dit festival. Waar gaat u naartoe, of komt u bij beide optredens een kijkje nemen?

Het tuinconcert in Abcoude begint om 13.00 uur bij Café Restaurant de Eendracht in Abcoude en zal ongeveer een uur duren.

Het klapstokfestival vindt plaats bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, waarbij de uitvoeringen starten om 16.00 uur en om 19.00 uur. Deze duren ook een uur. Het voorprogramma start een uur eerder.

Lions/Rabo fietstocht
23 juni vindt de Lions/Rabo fietstocht plaats waarbij veel geld ingezameld wordt voor het goede doel. Doet u ook mee?

Eerste repetities
Na de zomervakantie heeft de drumband op 19 augustus hun eerste repetitie. Het harmonieorkest beginnen op 20 augustus. De muzieklessen zullen vanaf 2 september weer van start gaan, net als het opleidingsorkest.

Feestweek Abcoude
Tijdens de feestweek van Abcoude is de Abcouder Harmonie ook weer van de partij. De week wordt op 27 augustus geopend met de lampionnenoptocht, waarbij iedereen welkom is om mee te lopen. In de rest van de week worden er door vrijwilligers en leden op woensdag en donderdag koffie, thee en andere consumpties verkocht.

Koningsmaal
Op 6 oktober heeft het harmonieorkest haar repetitiedag. Deze dag wordt traditiegetrouw afgesloten met het koningsmaal.

Najaarsconcert
Op 16 november vindt het najaarsconcert weer plaats. Meer informatie hierover komt later beschikbaar.