Instrumentencircuit
Op 20 en 27 maart vindt het instrumentencircuit plaats. De jeugd kan dan experimenteren met verschillende instrumenten.

Verenigingsdag
Op 24 maart gaan het leerlingenorkest, harmonieorkest en de drumband gezamelijk de hele dag repeteren in de Kees Bonzaal. Ze zullen het marcheren perfectioneren en verschillende nieuwe stukken instuderen. Kom gerust een kijkje nemen!

Open Podium Baambrugge
Op 12 april speelt het opleidingsorkest op het open podium van Baambrugge.

Koningsdag
Op Koningsdag (27 april) is de Abcouder Harmonie weer aanwezig en verzorgen zij een optocht door Baambrugge en Abcoude. Komen jullie achter ons aan lopen?

Dodenherdenking
Bij de dodenherdenking (4 mei) in Baambrugge zullen 4 tamboers om 19.30 uur de optocht vanaf de kerk, langs de begraafplaats, richting het monument leiden. Het harmonieorkest zal verschillende stukken en het Wilhelmus ten gehore brengen in de kerk en bij het monument.

Concert vuurvogel
Vrijdag 10 mei geeft het harmonieorkest voor de leerlingen van groep 5/6 een concert. Dit is een project van Kunst Centraal.

Algemene Jaarvergadering
Op 14 mei vindt de algemene jaarvergadering plaats in het gebouw “De Harmonie”. Helaas zullen Yvonne Keuker en Arne Tinholt aftreden als bestuursleden. Wilt u nog bestuurslid worden? Meld u dan aan! Dit kan door een mailtje te sturen naar info@abcouderharmonie.nl

Avondvierdaagses
Op 16 mei loopt de drumband mee bij de laatste dag van de avondvierdaagse in Weesp, op 24 mei lopen zowel orkest als drumband mee in Abcoude en op 21 juni lopen zowel orkest als drumband mee in Mijdrecht. Bij welke avondvierdaagse loop jij mee?

Anjercollecte
In de week van 19 t/m 25 mei wordt de Anjercollecte weer gelopen in Abcoude en Baambrugge. Het geld gaat voor de helft naar het Prins Bernard Cultuurfonds en de andere helft is voor de Abcouder  Harmonie. Helpt u ons mee met collecteren?

Night of the drums
Zaterdag 25 mei speelt de drumband in Naarden een concert met Nardinc.

Tuinconcert & Klapstok Festival
In de tuin van de Eendracht in Abcoude geven het opleidings- en het harmonieorkest een concert op 16 juni. De drumband is vertegenwoordigd bij het klapstok festival bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, waar het jubileum wordt gevierd van dit festival. Waar gaat u naartoe, of komt u bij beide optredens een kijkje nemen?

Lions/Rabo fietstocht
23 juni vindt de Lions/Rabo fietstocht plaats waarbij veel geld ingezameld wordt voor het goede doel. Doet u ook mee?

Eerste repetities
Na de zomervakantie heeft de drumband op 19 augustus hun eerste repetitie. Het harmonieorkest beginnen op 20 augustus. De muzieklessen zullen vanaf 2 september weer van start gaan, net als het opleidingsorkest.

Feestweek Abcoude
Tijdens de feestweek van Abcoude is de Abcouder Harmonie ook weer van de partij. De week wordt op 27 augustus geopend met de lampionnenoptocht, waarbij iedereen welkom is om mee te lopen. In de rest van de week worden er door vrijwilligers en leden op woensdag en donderdag koffie, thee en andere consumpties verkocht.

Koningsmaal
Op 6 oktober heeft het harmonieorkest haar repetitiedag. Deze dag wordt traditiegetrouw afgesloten met het koningsmaal.

Najaarsconcert
Op 16 november vindt het najaarsconcert weer plaats. Meer informatie hierover komt later beschikbaar.