Anjercollecte

In de week van 19 t/m 25 mei wordt de Anjercollecte weer gelopen in Abcoude en Baambrugge. Het geld gaat voor de helft naar het Prins Bernard Cultuurfonds en de andere helft is voor de Abcouder  Harmonie. Helpt u ons mee met collecteren?

Night of the drums
Zaterdag 25 mei speelt de drumband in Naarden een concert met Nardinc. Om half 8 gaan de deuren open en om 8 uur begint het concert. Het is in het gebouw van Nardinc op de Keverdijk 2 in Naarden en de kaartjes kosten 5 euro. Tot dan!

Tuinconcert & Klapstok Festival
In de tuin van de Eendracht in Abcoude geven het opleidings- en het harmonieorkest een concert op 16 juni. De drumband is vertegenwoordigd bij het klapstok festival bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, waar het jubileum wordt gevierd van dit festival. Waar gaat u naartoe, of komt u bij beide optredens een kijkje nemen?

Lions/Rabo fietstocht
23 juni vindt de Lions/Rabo fietstocht plaats waarbij veel geld ingezameld wordt voor het goede doel. Doet u ook mee?

Eerste repetities
Na de zomervakantie heeft de drumband op 19 augustus hun eerste repetitie. Het harmonieorkest beginnen op 20 augustus. De muzieklessen zullen vanaf 2 september weer van start gaan, net als het opleidingsorkest.

Feestweek Abcoude
Tijdens de feestweek van Abcoude is de Abcouder Harmonie ook weer van de partij. De week wordt op 27 augustus geopend met de lampionnenoptocht, waarbij iedereen welkom is om mee te lopen. In de rest van de week worden er door vrijwilligers en leden op woensdag en donderdag koffie, thee en andere consumpties verkocht.

Koningsmaal
Op 6 oktober heeft het harmonieorkest haar repetitiedag. Deze dag wordt traditiegetrouw afgesloten met het koningsmaal.

Najaarsconcert
Op 16 november vindt het najaarsconcert weer plaats. Meer informatie hierover komt later beschikbaar.