Bied Muziek! – HELAAS AFGELAST IVM COVID-19

Abcoude – Dit jaar bestaat de Koninklijk Onderscheiden Abcouder Harmonie 120 jaar, een bijzondere mijlpaal. De Abcouder Harmonie is natuurlijk onmisbaar in het dorp. Bij vele dorpse activiteiten in Abcoude en Baambrugge biedt de harmonie muzikale ondersteuning. Maar de harmonie kan ook ook steun gebruiken. Daarom wordt er in dit feestjaar in samenwerking met de Lions een veiling georganiseerd. Niet zomaar een veiling maar een muziekveiling. En daarvoor worden muziekinstrumenten gezocht.

Dus begin dit jaar vroeg met de voorjaarsschoonmaak en neem een kijkje op uw zolder. Ligt daar misschien nog een trompet, fluit of trommel? Gebruikt u deze niet meer? Dan kunt u deze laten veilen. U kunt kiezen voor schenking aan de harmonie, waarbij de opbrengt ten goede komt aan de harmonie of delen in de opbrengst. Naast instrumenten voor de veiling mag u ook alles wat muziek draagt inleveren voor een muziekmarkt. Bladmuziek, dvd’s, cd’s of platen, als het maar om muziek gaat.

Op 2,3,9 en 10 maart kunt u van 19.30 uur tot 20.30 uur uw materiaal inleveren bij de harmonie in het Piet Mondriaangebouw, Broekzijdselaan 46 in Abcoude. Indien u een instrument inlevert voor de veiling maar deze niet wilt schenken, zijn de taxatiekosten € 25,- per item. Graag gepast betalen. Pinnen kan helaas niet. Noteer ook vast in de agenda 6 september. Want dan is de veiling. Vanaf 12.00 uur kunt u een kijkje komen nemen op de muziekmarkt en bij de veilingitems. Om 13.30 uur start de veiling. Mocht uw item niet geveild worden dan mag u deze na de veiling meteen weer mee naar huis nemen.