Het harmonieorkest bestaat uit ongeveer 30 leden van verschillende leeftijden en repeteert elke dinsdag van 19.30 uur tot 21.45 uur. Kom gezellig een keer langs en kijk waar we mee bezig zijn!

Het harmonieorkest speelt verschillende optredens. Kijk hier voor foto’s of meld je hier gelijk aan! Bij straatoptredens loopt het harmonieorkest achter de drumband onder leiding van tamboermaître Jack Ligtvoet. Met ingang van september heeft Elivera van Sloten het stokje over genomen van Ria Kornet.

Elivera van Sloten (1986) studeerde klassieke Fluit aan het Conservatorium te Tilburg bij Leon Berendse en Nine Sligter.
Tegelijkertijd studeerde zij Harmonie- en Fanfare Directie aan het Conservatorium te Tilburg bij Hardy Mertens.
Beide studies sloot zij Cum Laude af.

Ze treedt als soliste bij diverse gelegenheidsorkesten / musicalorkesten / harmonieorkesten en ensembles op als fluitiste met als bij-instrument alt-saxofoon.
Ook geeft zij privé les dwarsfluit/piccolo/alt-fluit en maakt graag als fluitiste/dirigente een
cross-over tussen klassieke en lichte muziek: een allround musician dus!

Inmiddels staat het ”Harmonieorkest Excelsior” te Hoofddorp, “Muziekvereniging Oudewater” te Oudewater, “Abcouder Harmonie” te Abcoude, “De Blazersklas” te Hoofddorp en “Sursum Corda” te Aalsmeer onder haar leiding.
Wekelijks geeft ze dwarsfluitles bij “Forum Hadriani” te Voorburg en bij “Artiance” te Alkmaar.
Hiernaast is zij ad interim dirigente/fluitiste van verschillende harmonie/fanfare orkesten en geeft zij diverse workshops/coaching.

Zij staat bekend om haar grote motivatievermogen en haar expressieve mimiek, waarmee zij de betekenis van de muziek uitdaagt én uitdraagt.

LET THE MUSIC PLAY!… is haar motto!